Hemlarm

Villalarm

Säkerhetstjänst är en lokal partner till Verisure som säljer och installerar smarta hemlarm för villa och radhus. Vi ser till att du får det larmpaket som passar dig och din bostad bäst. Vi tar hänsyn till dina behov, önskemål, bostadens storlek och planlösning. Har du redan ett äldre larm kommer vi gärna hem till dig och berättar fördelarna med nya smarta larmlösningar. Du kan styra hemlarmet via vår app och oftast sänker vi dessutom din månadskostnad.

Många kunder väljer ett hemlarm med brandlarm just för att få rökdetektorer som är uppkopplade till vår larmcentral. Detektorerna varnar direkt i huset samtidigt som du blir meddelad i mobilen och vår larmcentral kan kontakta räddningstjänsten direkt vid verifierad brand, även om ingen är hemma.

Kontakta oss

Lägenhetslarm

Lägenhetslarmet är trådlöst och passar alla lägenheter, oavsett om du bor i bostads- eller hyresrätt. I lägenhetslarmet ingår både inbrotts- och brandskydd som alltid är uppkopplat till vår larmcentral, då vi snabbt sätter in rätt åtgärd om något skulle hända. Du kan även själv hålla koll på din bostad med Verisure App i mobilen, var du än befinner dig.

Med brandskyddet får du rökdetektorer som är uppkopplade till vår larmcentral. De varnar på plats i lägenheten, du blir meddelad i mobilen och vår larmcentral kan vid verifierad brand kontakta räddningstjänsten direkt, även om ingen är hemma.

Lägenhetslarmet kan alltid utökas med fler komponenter och tillvalsprodukter. Vad som är rätt för dig beror på storlek på din bostad, planlösning och vilka behov du har. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att ta fram en lösning som passar just dig.

Kontakta oss

Fritidshuslarm

Hemlarm för fritidshus ger dig trygghet oavsett om du är på plats eller inte. Larmet håller koll på inbrottsförsök, temperaturen i fritidshuset, varnar om något händer och förebygger olyckor. Larmet varnar om strömmen går och det uppstår risk för frysskador.

Väljer du ett fritidshuslarm med brandlarm får du rökdetektorer som är uppkopplade till vår larmcentral. Detektorerna varnar direkt i huset samtidigt som du blir meddelad i mobilen och vår larmcentral kan kontakta räddningstjänsten direkt vid verifierad brand. Kontakta oss så kan vi prata om möjligheterna med ett smart hemlarm till ditt fritidshus.

Kontakta oss

Uppgradering

Uppgradera ditt hemlarm och ta del av teknikens alla nya möjligheter. Ta kontroll över ditt smarta hemlarm genom Verisure App. Du kan styra el, lampor och värmepumpen. Larma vissa dörrar och fönster. Vibrationsdetektorer gör att du blir varnad i appen innan olyckan eller inbrottet sker.

Många kunder som väljer att uppgradera sitt hemlarm blir dessutom positivt överraskade när månadskostnaden sjunker. Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök så kan vi prata om din situation och fördelarna med ett smartare larmsystem.

Kontakta oss