Jobba hos oss

ÄR DU TEKNIKER OCH ÄLSKAR ATT SÄLJA?

Typ av arbete: Säljande servicetekniker.
Arbetsort: Karlstad, Arvika, Säffle och Skövde.
Anställningsvillkor: Heltid, tills vidare.
Lön: Garantilön och provision
Arbetslivserfarenhet: Säljerfarenhet är prioriterat för tjänsten.
Rekrytering sker löpande

Om tjänsten:
Vi söker dig som vill bli vår nya säkerhetsexpert! Tjänster tillsätts nu i Karlstad, Arvika, Säffle och Skövde. Som säkerhetsexpert hos oss installerar och servar du larm hos våra kunder där stor prioritering ligger i förbättringsåtgärder och försäljning. Vi ser gärna att du kan arbeta självständigt och har en stor portion av social kompetens.

När du börjar hos oss erbjuder vi betald utbildning där du blir certifierad säkerhetsexpert inom teknik och sälj, därför behöver du ingen tidigare erfarenhet av installation. Säljerfarenhet prioriteras.
Vi är i en expansiv fas och behöver vassa medarbetare som vill vara med att bidra till ökad trygghet för fler familjer. Du blir en del av ett lag där jobbet inte bara är ett jobb, utan en upplevelse och en utveckling i karriären. Vår personal är vår största tillgång, vi ger dem de allra bästa förutsättningarna att växa både som människor och i karriären. Som säkerhetsexpert hos oss erbjuder vi dig:

  • Firmabil
  • Arbete i ett lag med en teamledare som ger dig daglig coaching.
  • Frihet under eget ansvar och möjlighet att påverka din lön.
  • Kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Vem är du?
Vi söker dig som hela tiden vill fortsätta utvecklas och ta dig framåt – ung som gammal. Du ska älska nya utmaningar och gå in i uppdrag med en positiv inställning. Det är viktigt att du är målmedveten och tävlingsinriktad. Tjänsten innebär högt tempo, så det är bra om du är stresstålig och klarar av att prestera när det går undan. Vi ser gärna att du har lätt för sociala samanahang och gillar att knyta nya kontakter. För att lyckas fullt ut behöver du jobba strukturerat och utan problem kunna sätta dig in i kundernas situation. Du ska obehindrat kunna använda det svenska språket i både tal -och skrift. B-körkort är ett krav.

Om vår arbetsplats:
Säkerhetstjänst i Värmland AB är sedan flera år franchisetagare till Verisure AB där vårt driftområde är Värmland, Skaraborg och Dalsland. Vi är marknadsledande leverantör av larm till företag, villa och lägenhet med över 20 års erfarenhet. Vi ser till att våra kunder får en trygg vardag och finns tillgängliga dygnet runt, året om för att säkerställa att rätt åtgärder sätts in om något skulle hända. Vi kartlägger kundens behov och erbjuder prisvärda och skräddarsydda larmlösningar.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Christer Rhöse: christer.rhose@verisurepartner.se. I samband med rekryteringen utförs kreditupplysning för att säkerställa att potentiella kandidater inte finns med i belastningsregistret. Vi ser fram emot din ansökan!