Jobba hos oss

ÄR DU SÄLJAREN VI SÖKER?

Typ av arbete: Säljare
Arbetsort: Värmland eller Skaraborgs län.
Anställningsvillkor: Heltid
Lön: Enligt kollektivavtal: Garantilön + provision
Arbetslivserfarenhet: Säljerfarenhet är prioriterat för tjänsten
Rekrytering sker löpande

Tjänsten
Vi söker dig som är eller vill bli säljare. När du börjar hos oss erbjuder vi betald utbildning där du blir certifierad säkerhetsexpert inom sälj, tidigare säljerfarenhet är prioriterat för tjänsten men ej ett krav. Vi är i en expansiv fas och behöver vassa säljare som vill vara med och bidra till ökad trygghet för fler familjer.

Som säljare hos oss är du ansvarig för hela säljprocessen. Du blir en del av ett grymt säljteam där jobbet inte bara är ett jobb, utan en upplevelse och en utveckling i yrkeslivet. Vår personal är vår största tillgång, vi ger dem de allra bästa förutsättningarna att växa både som människor och i karriären eller ny inriktning i livet.

Vi erbjuder dig

  • Frihet under ansvar
  • Firmabil
  • Garantilön och provision utan tak
  • Arbete i ett lag med en teamledare som ger dig daglig coaching.
  • 100% Personlig utveckling
  • Resetävlingar till hela världen
  • Kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Vem är du?
Vi söker dig som hela tiden vill fortsätta utvecklas och ta dig framåt. Du ska älska nya utmaningar och gå in i uppdrag med en positiv inställning. Det är viktigt att du är målmedveten och tävlingsinriktad. Tjänsten innebär högt tempo, så det är bra om du är stresstålig och klarar av att prestera när det går undan. Vi ser gärna att du har lätt för sociala sammanhang och gillar att knyta nya kontakter. För att lyckas fullt ut behöver du jobba strukturerat och utan problem kunna sätta dig in i kundernas situation. Du ska obehindrat kunna använda det svenska språket i både tal -och skrift. B-körkort är ett krav.

Om vår arbetsplats:
Säkerhetstjänst i Värmland AB är sedan flera år franchisetagare till Verisure AB där vårt driftområde är Värmland, Skaraborg och Dalsland. Vi är marknadsledande leverantör av larm till företag, villa och lägenhet med över 20 års erfarenhet. Vi ser till att våra kunder får en trygg vardag och finns tillgängliga dygnet runt, året om för att säkerställa att rätt åtgärder sätts in om något skulle hända. Vi kartlägger kundens behov och erbjuder prisvärda och skräddarsydda larmlösningar.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Maria Gardell: maria.gardell@verisurepartner.se. I samband med rekryteringen utförs kreditupplysning för att säkerställa att potentiella kandidater inte finns med i belastningsregistret. Vi ser fram emot din ansökan!