Jobba hos oss!

Är du säljaren vi söker?

Typ av arbete: Säljare
Arbetsort: Karlstad eller Mariestad
Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare.
Lön: Lön enligt överenskommelse. Fast månads- vecko- eller timlön.
Arbetslivserfarenhet: Ingen tidigare arbetserfarenhet krävs.

Om tjänsten:
Vi söker dig som är eller vill bli säljare. När du börjar hos oss erbjuder dig säljutbildning i Verisure Sales Academy, därför behöver du ingen tidigare erfarenhet av försäljning. Vi är i en expansiv fas och behöver vassa säljare som vill vara med att bidra till ökad trygghet för fler familjer. 

Som säljare hos oss är du ansvarig för hela säljprocessen. Du blir en del av ett grymt säljteam där jobbet inte bara är ett jobb, utan en upplevelse och en utveckling i karriären. Vår personal är vår största tillgång, vi ger dem de allra bästa förutsättningarna att växa både som människor och i karriären. Som säkerhetssäljare hos oss erbjuder vi dig:

  • Attraktiv lön med en fast del och provision utan tak.
  • Firmabil.
  • Arbete i ett litet säljteam med en teamledare som ger dig daglig coaching.
  • Möjlighet till snabb karriär med tidigt personalansvar.
  • Säljtävlingar med häftiga priser som t.ex. resor till Miami och Dubai.
  • Kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Om vår arbetsplats:
Säkerhetstjänst i Värmland AB är sedan flera år franchisetagare till Verisure AB som är marknadsledande leverantör av larm till villa och lägenhet. Du kommer att ingå i ett positivt och tävlingsinriktat team bestående av juniora och seniora säljare där alla arbetar med kvalitativ försäljning enligt en attraktiv provisionsmodell. Du bokar själv in dina besök och skapar möten med kunderna i deras hem där du kartlägger kundens behov och erbjuder prisvärda och skräddarsydda larmlösningar.

Vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samtidigt som vi erbjuder dig säljutbildning i Verisure Sales Academy. Därför har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Christer Rhöse på telefon 0705-339 991 eller maila christer.rhose@verisurepartner.se

Ansökan sker via mail till christer.rhose@verisurepartner.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Din trygghet i Värmland

Säkerhetstjänst i Värmland är din lokala leverantör av Verisure, Sveriges mest rekommenderade och installerade hemlarm. Vi finns i Värmland och Dalsland. Med över 15 års erfarenhet ser vi till att du får en trygg vardag – oavsett om du är hemma eller bortrest. Vi tror på en lång och trygg relation med våra kunder och vi erbjuder alltid personlig support. Alla kan sälja och installera larm, men det som skiljer oss från andra är att vi finns där även om två eller fem år när du behöver hjälp.

Våra tjänster gör att du får bekvämlighet och trygghet i din vardag oavsett hur du bor. Vi erbjuder smarta hemlarm för villa, radhus, lägenhet och fritidshus. Du är alltid uppkopplad till vår larmcentral. Vi finns där för dig dygnet runt, året om och snabbt sätter in rätt åtgärd om något skulle hända.

Intresserad av att arbeta hos oss?

Skicka in en spontanansökan till christer.rhose@verisurepartner.se

Skicka spontanansökan